16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (2024)

het wereldwijde netwerk van Emirates is het grootste in het Midden-Oosten met een hub op Dubai International Airport.

de eerste vlucht van Emirates vloog in oktober 1985 in de lucht met slechts 2 vliegtuigen. Nu exploiteert Emirates ’s werelds grootste vloot Boeing 777s en Airbus A380’s.

deze post leert u welke creditcards U kunt gebruiken om meer miles te verdienen en hoe u kunt profiteren van de integratie ervan in uw miles-verdienstrategieën. Emirates-kaarten zijn niet beschikbaar in de VS, maar gelukkig kunt u punten verdienen met veel andere creditcards en deze overdragen naar uw Skywards-account. U leert ook over de vele Emirates-partners en hoe u de miles die u met hen verdient kunt maximaliseren.

wanneer u klaar bent met lezen, bent u volledig voorbereid om tonnen Emirates Skywards mijlen op te bouwen naar uw account. Laten we beginnen!

verdien mijlen met Skywards-loyaliteitsprogramma van Emirates

Meld u aan bij Skywards om mijlen

te verdienen Skywards is het frequent flyer-programma van Emirates. Schrijf je gratis in bij Emirates Skywards en verdien meteen miles. Verzilver vervolgens miles met de brede partnerkeuze van de luchtvaartmaatschappij om te genieten van een verscheidenheid aan voordelen en diensten. We gaan veel dieper in op het programma in onze Emirates Skywards loyalty review.

zodra u bent aangemeld, kunt u inloggen op uw Skywards-account om uw mijlen en recente transacties te controleren en links te vinden om u te helpen uw account te beheren.

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (1)

boek vluchten met Emirates

Emirates Skywards is een van de weinige loyaliteitsprogramma ‘ s van luchtvaartmaatschappijen die zowel reward miles (Skywards Miles) als status miles (Tier Miles) voor alle tarieven biedt.

Skywards mijlen zijn gebaseerd op de route, het tarieftype, de klasse en het niveau (zie website). Bovendien kunt u met de Emirates Miles Calculator het aantal miles berekenen dat u verdient op basis van uw tarief, route en klasse.

Route
Type Tarief*Speciale
Saver
Flex
Flex Plus
ClassEconomie
Business
Eerste
TierBlauw: N/A
Zilver: 25% bonus
Goud: 50% bonus
platina: 75% bonus

*er zijn enkele beperkingen op elk tarief, behalve Flex Plus, die onbeperkt en volledig flexibel is.

verdien tot 175% bonusmijlen in first class en business class, afhankelijk van het tarieftype. Miles worden gecrediteerd nadat u uw bestemming hebt bereikt.

verdien meer met Skywards-statusniveaus

zoals we al zeiden, zijn de Skywards-niveaus Blauw, Zilver, Goud en platina. Er zijn 2 manieren om naar het volgende niveau te gaan: het vereiste aantal Emirates-niveau mijlen verdienen of het vereiste aantal Emirates-vluchten voltooien.

elke keer dat u een hoger niveau bereikt, ontvangt u meer voordelen zoals speciale check-in, priority boarding en toegang tot de lounge. U kunt 14 maanden op uw niveau blijven. Dat betekent dat je een extra 2 maanden krijgt, zelfs als je niet voldoet aan de vernieuwingskwalificaties tijdens de jaarlijkse beoordeling.

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (2)

Miles verdienen met creditcards

Chase-creditcards

de beste manier om Emirates Skywards mijlen te verdienen is door gebruik te maken van Chase Ultimate Rewards-creditcards. De transferverhouding is 1: 1 en miles worden vrijwel direct naar uw account overgedragen. U kunt overdragen in stappen van 1.000. Het beste deel is dat u kunt Chase punten over tonnen verschillende creditcards verdienen voor elke bonus categorie.

aanbevolen Achtervolgingskaarten (persoonlijk)

Chase Sapphire Preferred ® Card – Dit is onze favoriete beginners travel rewards card, die momenteel een 80.000 punten bonus biedt nadat u $4.000 uitgeeft aan aankopen in de eerste 3 maanden na het openen van uw account. Dat is $1.000 wanneer u inwisselen via Chase Ultimate Rewards®. Plus verdien tot $ 50 aan afschrift credits voor supermarkt aankopen binnen uw eerste jaar van de opening van de rekening.
de kaart verdient 2x punten bij het dineren in restaurants met inbegrip van in aanmerking komende bezorgdiensten, afhaal-en Uit eten gaan en reizen en 1 punt per dollar besteed aan alle andere aankopen. Met het aanbieden van andere reizen voordelen, zoals een uitstekende reisverzekering dekking en geen buitenlandse transactiekosten, deze kaart is een zeer lonende Chase credit card.

Chase Sapphire Reserve ® Card-Deze premium card geeft u toegang tot meer dan 1.300 lounges op de luchthaven. evenals een aantal andere kaart voordelen. De huidige sign up bonus is 60.000 punten nadat u $4.000 uitgeven aan aankopen in de eerste 3 maanden na het openen van de rekening. U krijgt ook een $ 300 reiskrediet per jaar die veegt weg een groot deel van de $550 jaarlijkse vergoeding. Als extra bonus, tot 12/31/21, benzinestation & supermarkten aankopen zal ook tellen voor het verdienen van uw reiskrediet.
verdien veel met deze kaart, verdien 3X punten op reis onmiddellijk na het verdienen van uw $300 reiskrediet, verdien 3X punten op het dineren in restaurants met inbegrip van in aanmerking komende bezorgdiensten, afhaal en Uit eten, dan 1 punt per $1 besteed aan alle andere aankopen

Chase Freedom Unlimited® card – een fantastische, geen jaarlijkse vergoeding kaart die verdient u een $ 200 bonus nadat u besteed $500 in uw eerste 3 maanden. Verdien 5% cash-back op reizen aankopen via Chase Ultimate Rewards, 3% cash-back op dineren en drogisterij aankopen, en 1.5% cash-back op alle andere aankopen, maar je krijgt geen reisvoordelen met deze kaart.

als u eigenaar bent van een bedrijf, zie ons artikel over de beste Chase zakelijke creditcards.

creditcards van American Express

aankopen doen met uw creditcards van American Express om uw Ledenpunten op te bouwen. Breng ze vervolgens over in een verhouding van 1:1 om Skywards mijlen te ontvangen in stappen van 1.000 (maar kijk uit voor sporadische bonussen die Amex vaak draait bij het overbrengen van punten naar Emirates).

wanneer u het aantal beloningspunten typt dat u wilt converteren op uw American Express Membership Rewards-accountpagina, wordt u gevraagd in te loggen om de overdracht te doen.

aanbevolen Amex-Kaarten (persoonlijk)

de Platinum Card® van American Express-er is momenteel een nieuwe welkomstbonusaanbieding van 60.000 75.000 Lidmaatschapsbeloningspunten na het uitgeven van $5.000 aan aankopen in uw eerste 6 maanden van Kaartlidmaatschap. Plus, verdien 10x punten in de eerste 6 maanden op kaart lidmaatschap op in aanmerking komende aankopen bij Amerikaanse tankstations en de VS Supermarkten (tot $ 15.000 in gecombineerde aankopen).
dit is onze #1-kaart voor toegang tot 1.300 + luchthavenlounges wereldwijd, inclusief Priority Pass. We profiteren ~ $ 3,000+ in voordelen en voordelen van de kaart Elk jaar. De Voorwaarden Zijn Van Toepassing. Voor tarieven en vergoedingen van de Amex Platinum, Klik hier.

American Express® Gold Card – Deze kaart heeft een nieuwe welkomstbonus van 35.000 60.000 Lidmaatschapspunten na $4.000 te hebben uitgegeven aan aankopen in de eerste 6 maanden van uw Kaartlidmaatschap.
we gebruiken deze kaart graag omdat hij 4x punten verdient bij Restaurants over de hele wereld, inclusief afhaal en levering, Plus 4x punten verdient voor Uber Eats-aankopen en 4x punten bij Amerikaanse supermarkten (tot $25.000 per kalenderjaar; dan zijn 1x voorwaarden van toepassing).
er is geen betere kaart naar onze mening Als u regelmatig uit eten gaat en/of winkelt in supermarkten; en u zult toegang hebben tot vele voordelen en voordelen. Voor tarieven en kosten van de Amex Gold, Klik hier.

aanbevolen Amex-Kaarten (Business)

de Business Platinum Card® van American Express-op dit moment is er een nieuwe welkomstbonus van 75.000 85.000 Membership Rewards-punten na het uitgeven van $15.000 aan in aanmerking komende aankopen, plus verdien 5x punten op in aanmerking komende aankopen in 5 geselecteerde business categorieën, tot 80.000 bonuspunten per categorie, allemaal binnen de eerste 3 maanden van het Kaartlidmaatschap. De voorwaarden zijn van toepassing.
bekijk hoe we $4.000+ in waarde per jaar krijgen door gebruik te maken van veel van de voordelen & perks, waaronder toegang tot 1.300+ luchthavenlounges wereldwijd. Voor tarieven & vergoedingen van de Business Platinum, Klik hier.

American Express ® Business Gold Card-een van onze favoriete AMEX visitekaartjes omdat we 4x punten verdienen in de top 2 geselecteerde categorieën die we het meeste geld uitgeven in elke maand, zoals Facebook of Google ads. De 4x punten is van toepassing op de eerste $150.000 in gecombineerde aankopen van deze 2 categorieën elk kalenderjaar. Daarna verdien je 1x. voorwaarden zijn van toepassing.
de huidige welkomstbonus is 70.000 Ledenbeloningspunten na het uitgeven van $10.000 aan in aanmerking komende aankopen binnen de eerste 3 maanden van het Kaartlidmaatschap. U kunt ook tot $300 aan staatskredieten verdienen op in aanmerking komende Amerikaanse reclame-en Amerikaanse verzendingsaankopen. Voorwaarden en cap zijn van toepassing. Voor tarieven en vergoedingen van het Business Gold, Klik hier.

de Blue Business ® Plus creditcard van American Express – een super eenvoudige, geen jaarlijkse betaalkaart die u 2x punten verdient bij dagelijkse zakelijke aankopen, tot $ 50.000 per jaar. Daarna, dan 1x. Dat zorgt voor een gemakkelijke 100.000 punten per jaar. Voor tarieven en vergoedingen van de Blue Business Plus, Klik hier.

Capital One Miles

in plaats van uw Capital One Travel Portal in te wisselen voor cash tickets, hebt u nu de mogelijkheid om deze over te maken naar uw Emirates Skywards-account tegen een verhouding van 2:1.

door Emirates Skywards mijlen te gebruiken, kan een ton aan mijlen worden bespaard wanneer u first-of business class-tickets wilt boeken met behulp van de Emirates Skywards award chart, in vergelijking met 1 cent per punt van de prijs van de cash ticket via het Capital One Travel Portal.

zorg ervoor dat u een hoofdletter-één kaart hebt met de functie overdraagbare mijlen. Hier zijn onze picks:

aanbevolen Capital One kaarten die Miles verdienen (persoonlijke)

kapitaal One ® Venture ® Rewards creditcard – deze kaart zit boordevol voordelen en voordelen. Verdien 100.000 bonusmijlen wanneer u $20.000 spendeert aan aankopen in de eerste 12 maanden vanaf de opening van uw account, of verdien nog steeds 50.000 mijl sign up bonus zodra u $3000 spendeert aan aankopen binnen 3 maanden vanaf de opening van uw account. We raden dit aan als een no-brainer card als je zelfs semi-regelmatig in hotels verblijft.

Capital One ® VentureOne ® Rewards creditcard – Dit is een uitstekende kaart voor diegenen die 1,25 x miles per $1 willen verdienen bij elke aankoop. Met een 20.000 mijl sign up bonus (ter waarde van $ 200 in de richting van reizen) na de besteding van $ 1.000 binnen de eerste 3 maanden en geen jaarlijkse vergoeding, het is een sterke keuze.

Marriott Bonvoy-Creditcards

u kunt Marriott-punten verdienen en deze overdragen aan Emirates met een overdrachtssnelheid van 3:1. Bovendien ontvangt u voor elke 60.000 Marriott-punten die u overdraagt, een extra 5.000 Emirates Skywards Miles-bonus.Marriott Bonvoy Boundless™ Credit Card – verdien 75.000 bonuspunten nadat u $3.000 uitgeeft aan aankopen in de eerste 3 maanden na het openen van uw account. Ontvang automatisch silver elite-status voor elk jubileumjaar van het account; en elk jaar na het jubileum van het account een gratis nachtprijs (ter waarde van maximaal 35.000 punten). Plus, verdien 6X punten per $1 bij meer dan 7.000 deelnemende Marriott Bonvoy hotels, en 2X punten per $1 op alle andere aankopen. Jaarlijkse vergoeding is $ 95.

Marriott Bonvoy Bold™ creditcard-verdien 30.000 bonuspunten wanneer u $1.000 uitgeeft aan aankopen in de eerste 3 maanden van de opening van uw rekening. Verdien 3X punten per $1 bij deelnemende Marriott Bonvoy hotels, verdien 2X op andere reizen aankopen, dan 1x op alle andere aankopen. Een solide kaart voor Marriott loyalisten op zoek naar een no-annual-fee kaart met Marriott Bonvoy Silver Elite status.

Marriott Bonvoy Brilliant™ American Express ® Card-verdien 125.000 bonus Marriott Bonvoy-punten nadat u uw nieuwe kaart hebt gebruikt om $5.000 aan aankopen te doen binnen de eerste 3 maanden. Plus, verdien tot $ 200 aan Staatskredieten voor in aanmerking komende aankopen bij Amerikaanse Restaurants binnen de eerste 6 maanden na het lidmaatschap van de kaart. Aanbieding Loopt Af 5/12/2021.Verdien 6x per $1 bij deelnemende Marriott Bonvoy hotels plus 3x bij Amerikaanse restaurants en rechtstreeks bij luchtvaartmaatschappijen geboekte vluchten. Jaarlijkse vergoeding is $ 450. De Voorwaarden Zijn Van Toepassing. Voor tarieven en kosten van de Bonvoy Brilliant card, Klik hier.

Marriott Bonvoy Business™ American Express ® Card-verdien voor een beperkte tijd 100.000 bonus Marriott Bonvoy-punten nadat u uw nieuwe kaart hebt gebruikt om $5.000 aan in aanmerking komende aankopen te doen binnen de eerste 3 maanden van uw Kaartlidmaatschap. Plus, verdien tot $ 150 terug aan afschriften op in aanmerking komende aankopen gedaan op uw nieuwe kaart binnen de eerste 3 maanden van Kaartlidmaatschap. Aanbieding eindigt 5/12/21.
dit is een solide kaart voor ondernemers die een gratis Marriott Bonvoy silver elite-status krijgen. Jaarlijkse vergoeding is $ 125. De Voorwaarden Zijn Van Toepassing. Voor tarieven en kosten van het Marriott Bonvoy visitekaartje, Klik hier.

verdien Miles met Emirates-reispartners

Marriott Your World Rewards

Emirates Skywards en Marriott Bonvoy hebben een partnerschap genaamd Your World Rewards, ontworpen om u te helpen meer miles en voordelen te verdienen.

wanneer u in een Marriott-accommodatie verblijft en de Emirates Skywards Silver -, Gold-of Platinum-status heeft, verdient u 1 Skywards frequent flyer program mile voor elke $1 die u besteedt, samen met uw Marriott-punten! Als u Skywards Gold of Platinum-lid bent, krijgt u bovendien voordelen zoals gratis wifi op de kamer, voorrang bij inchecken en laat uitchecken om 16.00 uur.

het werkt ook omgekeerd: Marriott Gold -, Platinum -, Titanium-en Ambassador Elite-leden verdienen 3 Marriott-punten voor elke $1 die u uitgeeft aan in aanmerking komende Emirates-vluchten, naast Skywards mijlen. Marriott Platinum, Titanium en Ambassador Elite-leden kunnen ook met voorrang inchecken en met voorrang instappen.

Emirates Airline Partners

klik op een airline partner link voor meer informatie over het verdienen van punten als Skywards-lid.

LuchtvaartmaatschappijVerdienenLuchtvaartmaatschappijVerdienenLuchtvaartmaatschappijVerdienen
Air Mauritiustot 2 km/1 mijl gevlogenJapan Airlines1,5 km/1 mijl gevlogenQantas1,5 km/1 mijl gevlogen
Alaska AirlinesUp-to-1.5 km/1 mijl gevlogenJetBlueUp-to-1 km /1 mijl gevlogenS7 Airlinestot 1,25 mijl/1 km gevlogen
Copa Airlines1,5 km/1 mijl gevlogenJetstartot 1,25 km/1 mijl gevlogenSouth African Airways1,5 km/1 mijl gevlogen
easyJet*Verlossen alleenKorean Airtot 2 km/1 mijl gevlogenTAP PortugalUp-to-1.5 mijl / 1 mijl gevlogen
GOL Linhas Aéreas Inteligentestot 1,5 mijl/1 mijl gevlogenMalaysia Airlinestot 1,5 mijl/1 mijl gevlogen

*hoewel u geen miles kunt verdienen met easyJet, kunt u ze vanaf 8.250 miles inwisselen.

Boek huurauto ‘ s

Emirates Skywards werkt samen met 7 autoverhuurbedrijven, die elk miles per rental aanbieden voor Skywards-leden. Klik op een link hieronder om de Algemene voorwaarden van de partneraanbiedingen te leren kennen.

autoverhuurbedrijfVerdiende Km/VerhuurautoverhuurbedrijfVerdiende Km
Avis500 kmEuropcartot 1000 km
Budget500 kmHertztot 3.8 mijl/$1
CarTrawler tot 1 mijl / $1Sixt tot 2.000 mijl
Dollar Rent-A-Cartot 1.000 mijl

Hot Tip: Als u vaak Auto ‘ s huurt, overweeg dan om voor uw huurauto te betalen met een kaart die uitstekende verzekeringsdekking biedt — het kan u veel geld besparen!

Emirates hotelpartners

u kunt ook transfers uitvoeren vanuit de volgende loyaliteitsprogramma ‘ s voor hotels:

HotelTransfer Ratio
AccorHotels4,000:2,000
Hyatt2.5:1 — 5,000 bonus miles als de overdracht van 50.000 km in 1 transactie
IHG10,000:2,000
Jumeirah2:1
Marriott Bonvoy*3,000:1,000 — 5,000 bonus miles als u de overdracht van 60.000 punten in 1 transactie
Radisson Beloningen10:1

*voor andere Marriott Bonvoy transfer ratio ‘ s zie de Skywards Marriott pagina.

ter herinnering: U kunt hotelpunten verdienen met behulp van creditcards van het hotel, zoals we hebben uitgelegd in het gedeelte Miles verdienen met creditcards. Hier zijn enkele kaarten waarmee u punten kunt verdienen met Marriott Bonvoy, Hyatt en IHG hotels:

kredietkaartkaartinformatie
Marriott Bonvoy Boundless™ Credit Card
16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (3)
Nu toepassen

(op de beveiligde site van Chase))

  • verdien 75.000 bonuspunten nadat je $ 3.000 uitgeeft aan aankopen in de eerste 3 maanden na het openen van je account.
  • een prijs voor gratis overnachtingen (met een waarde van maximaal 35.000 punten) per jaar na de verjaardag van de rekening.
  • automatische Silver Elite-Status elk jaar dat een account bestaat. Pad naar Gold-Status wanneer u $35.000 uitgeven aan aankopen per accountjaar.Verdien 6X per $ 1 uitgegeven bij meer dan 7.000 deelnemende Marriott Bonvoy hotels en verdien 2x op alle andere aankopen.
  • jaarlijkse vergoeding: $95
World of Hyatt Credit Card
16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (4)
Nu toepassen

(op de beveiligde site van Chase))

  • verdien 30.000 bonuspunten nadat je $ 3.000 uitgeeft aan aankopen in je eerste 3 maanden na het openen van je account. Plus, tot 30.000 meer bonuspunten door het verdienen van 2 bonuspunten totaal per $ 1 besteed in de eerste 6 maanden van de opening van de rekening op aankopen die normaal verdienen 1 bonuspunt, op maximaal $15.000 besteed.
  • krijg 1 GRATIS nacht per jaar na de verjaardag van uw kaartlid in een Hyatt-Hotel of-resort van categorie 1-4.
  • geniet van de gratis status van World of Hyatt Discoverist zolang uw account geopend is.
  • Ontvang 5 kwalificerende nachtkredieten voor status na het openen van een rekening, en elk jaar daarna zolang uw rekening geopend is.
  • verdien een extra gratis nacht in een Hyatt-Hotel van categorie 1-4 als u $15.000 per kalenderjaar uitgeeft.
  • verdien 2 kwalificerende nachtkredieten voor de tier-status elke keer dat u $5.000 aan uw kaart spendeert.
  • verdien tot 9 punten in totaal voor Hyatt-verblijven-4 bonuspunten per $ 1 besteed bij Hyatt-hotels & 5 basispunten per $1 U kunt verdienen als een World of Hyatt-lid. Plus, verdien 2 bonuspunten per $ 1 besteed aan restaurants, op vliegtickets gekocht rechtstreeks van de luchtvaartmaatschappijen, op lokale transit en woon-werkverkeer en op fitness club en gym lidmaatschappen.
  • Jaarlijkse Vergoeding: $95

speciale aanbiedingen

Skywards speciale aanbiedingen

hoewel de meeste Emirates Skywards-winkelpartners alleen internationaal beschikbaar zijn, kunt u op de speciale aanbiedingen een aantal geweldige manieren vinden om extra beloningspunten te verdienen. U vindt aanbevolen aanbiedingen plus aanbiedingen van luchtvaartmaatschappijen, autoverhuurbedrijven, hotels en meer.

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (5)

Emirates Skywards mijn familie en Skysurfers

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (6)

met Emirates Skywards My Family kunt u mijlen poolen die uw gezinsleden verdienen aan het vliegen met Emirates. Dit geldt niet voor partnervluchten en andere manieren om Emirates Skywards mijlen te verdienen.

maximaal 8 reizigers die verbonden zijn met het aangewezen gezinshoofd mogen hun mijlen poolen: man, vrouw, partner, vader, moeder, stiefvader, stiefmoeder, schoonvader, schoonmoeder, zoon, stiefzoon, dochter, stiefdochter, broer, zus, kleindochter, kleinzoon, en huiselijke helper.

elk lid kan aangeven welk percentage van de in de toekomst verdiende miles naar de pool gaat: 100%, 75%, 50%, 25%, of 0%. U kunt dit tarief op elk moment aanpassen voor toekomstige mijl winst. Eerder verdiende miles ga niet naar het zwembad (U kunt nog steeds betalen voor miles transfer).

net als individuele mijlen vervallen mijn familie mijlen 3 jaar nadat ze zijn verdiend (het einde van de maand van de verjaardag van het gezinshoofd).

Emirates biedt ook het Skysurfers-programma, waarmee kinderen van 2-16 jaar extra voordelen kunnen krijgen terwijl ze miles verdienen. Ze kunnen hun Skywards mijlen besteden aan beloningsvluchten of boeken, speelgoed en meer kiezen. Skysurfers kunnen ook verdienen Zilver En Goud status.

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (7)

boek Een Emirates Holidays-pakket

koop een Emirates Holidays-pakket voor minimaal 3 nachten en verdien 20% bonus miles bovenop de miles die u verdient voor het vliegen met Emirates. Een 5% korting is van toepassing op de kosten van de reis als u vroeg genoeg boekt.

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (8)

Business Rewards

schrijf uw bedrijf in bij Emirates Business Rewards en verdien Business Rewards-punten wanneer uw medewerkers reizen. U kunt ook een onbeperkt aantal medewerkers toevoegen.

als ze lid zijn van het Skywards frequent flyer-programma, verdienen ze nog steeds miles op hun vluchten zolang ze hun frequent flyer-nummer aan het programma koppelen.

tegelijkertijd verdient uw organisatie 1 Business Rewards-punt per $1 wanneer medewerkers Emirates vliegen, ongeacht welke klasse! Geef uw Business Rewards-lidmaatschapsnummer op bij het boeken van een reis.

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (9)

gebruik Rocketmiles om Hotels te boeken

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (10)

Rocketmiles.com is een populaire hotelreserveringswebsite en werkt nu samen met Emirates Skywards om u te helpen geld te verdienen (en zelfs in te wisselen!) frequent flyer miles voor Emirates.

om van deze samenwerking te profiteren, bezoekt u de Emirates-partnerpagina voor Rocketmiles, klikt u op verdienen of inwisselen. Dit brengt u naar een inlogscherm voor het Emirates loyaliteitsprogramma en helpt u aan de slag.

Skywards-leden kunnen 1 van de 3 opties kiezen:

  • verdien 500-10. 000 mijlen per nacht
  • verdiende Skywards mijlen
  • besteed een combinatie van mijlen en contant geld

laatste gedachten

hoe meer strategieën u kent voor het verdienen van mijlen voor het loyaliteitsprogramma, hoe gemakkelijker het is om de mijlen in uw account op te slaan. Nu we u alle manieren hebben getoond om Emirates Skywards mijlen te verdienen, is het tijd dat u aan de slag gaat. U gebruikt miles voor rewards-reizen in een mum van tijd.

de informatie met betrekking tot de Chase Freedom Unlimited®, Capital One® Venture® Rewards-creditcard en Capital One® VentureOne® Rewards-creditcard werd onafhankelijk verzameld door opgewaardeerde punten en werd niet verstrekt of beoordeeld door de uitgever.

voor tarieven en kosten van de Platinum Card® van American Express, Klik hier.
voor tarieven en kosten van de American Express® Gold Card, Klik hier.
voor tarieven en kosten van de Business Platinum Card® van American Express, Klik hier.
voor tarieven en kosten van de American Express® Business Gold Card, Klik hier.
voor tarieven en toeslagen van de Blue Business® Plus creditcard van American Express, Klik hier.
voor tarieven en toeslagen van de Marriott Bonvoy Brilliant™ American Express® Card, Klik hier.
voor tarieven en toeslagen van de Marriott Bonvoy Business™ American Express® Card, Klik hier.

16 Beste Manieren om veel Emirates Skywards mijlen te verdienen [2021] (2024)
Top Articles
Pokemon Elite Redux ROM (Hacks, Cheats + Download Link)
Pokémon Elite Redux Cheats | PkmonCheats
Spasa Parish
Rentals for rent in Maastricht
159R Bus Schedule Pdf
Sallisaw Bin Store
Black Adam Showtimes Near Maya Cinemas Delano
Espn Transfer Portal Basketball
Pollen Levels Richmond
11 Best Sites Like The Chive For Funny Pictures and Memes
Things to do in Wichita Falls on weekends 12-15 September
Craigslist Pets Huntsville Alabama
Paulette Goddard | American Actress, Modern Times, Charlie Chaplin
Red Dead Redemption 2 Legendary Fish Locations Guide (“A Fisher of Fish”)
What's the Difference Between Halal and Haram Meat & Food?
R/Skinwalker
Rugged Gentleman Barber Shop Martinsburg Wv
Jennifer Lenzini Leaving Ktiv
Justified - Streams, Episodenguide und News zur Serie
Epay. Medstarhealth.org
Olde Kegg Bar & Grill Portage Menu
Cubilabras
Half Inning In Which The Home Team Bats Crossword
Amazing Lash Bay Colony
Juego Friv Poki
Dirt Devil Ud70181 Parts Diagram
Truist Bank Open Saturday
Water Leaks in Your Car When It Rains? Common Causes & Fixes
What’s Closing at Disney World? A Complete Guide
New from Simply So Good - Cherry Apricot Slab Pie
Drys Pharmacy
Ohio State Football Wiki
Find Words Containing Specific Letters | WordFinder®
FirstLight Power to Acquire Leading Canadian Renewable Operator and Developer Hydromega Services Inc. - FirstLight
Webmail.unt.edu
2024-25 ITH Season Preview: USC Trojans
Metro By T Mobile Sign In
Trade Chart Dave Richard
Lincoln Financial Field Section 110
Free Stuff Craigslist Roanoke Va
Wi Dept Of Regulation & Licensing
Pick N Pull Near Me [Locator Map + Guide + FAQ]
Crystal Westbrooks Nipple
Ice Hockey Dboard
Über 60 Prozent Rabatt auf E-Bikes: Aldi reduziert sämtliche Pedelecs stark im Preis - nur noch für kurze Zeit
Wie blocke ich einen Bot aus Boardman/USA - sellerforum.de
Infinity Pool Showtimes Near Maya Cinemas Bakersfield
Dermpathdiagnostics Com Pay Invoice
How To Use Price Chopper Points At Quiktrip
Maria Butina Bikini
Busted Newspaper Zapata Tx
Latest Posts
Article information

Author: Duncan Muller

Last Updated:

Views: 6100

Rating: 4.9 / 5 (59 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Duncan Muller

Birthday: 1997-01-13

Address: Apt. 505 914 Phillip Crossroad, O'Konborough, NV 62411

Phone: +8555305800947

Job: Construction Agent

Hobby: Shopping, Table tennis, Snowboarding, Rafting, Motor sports, Homebrewing, Taxidermy

Introduction: My name is Duncan Muller, I am a enchanting, good, gentle, modern, tasty, nice, elegant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.